VOOR DE PERFECTE BEDRIJFSFEEST

BEDRIJFSSFEEST DJ

BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSFEESTEN

Een bedrijfsfeestjes organiseren om los te gaan

Bedrijfsfeest op de planning? Dus het bedrijf waar u werkt organiseert iedere zomer een grote borrel en bent u gevraagd voor de bedrijfsfeest organisatie? Hebben uw collega’s en u een goed jaar achter de rug, en gaat dat gevierd worden met een of meerdere leuke bedrijfsfeestjes? Of komt er binnenkort misschien een jubileum aan op het werk en willen jullie daar graag met z’n allen iets speciaals voor doen?

De keuze voor een goede bedrijfsfeest DJ is van groot belang, dit omdat de DJ wel alle hitjes die populair zijn onder uw personeel moet kunnen draaien en ervoor zorgt dat uw personeelsfeest niet een sof wordt. Wij bieden bijvoorbeeld DJ’s aan die hun weg volledig weten te vinden in de 80’s & de 90’s, maar bijvoorbeeld ook DJ’s die helemaal thuis zijn in de House, Disco of gewoon allround.

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat voor bedrijfsfeest het precies is en op hoeveel man er ongeveer gerekend kan worden, maar neem het maar van ons aan dat het bedrijfsfeest organiseren heel wat tijd kan kosten.

Op dat vlak kan Frans4music u uitstekend ondersteunen.


Iedereen heeft DJ Frans nodig op z’n feestje! Van de eerste kennismaking tot het moment suprême. Frans is hartelijk, enthousiast en gepassioneerd. Hij snapt z’n klant, ziet wat er in ‘het publiek’ gebeurd, anticipeert daarop en zorgt daarmee echt voor maatwerk. Bij ons was het in het bijzonder een uitdaging, omdat er sprake was van twee culturen en dus muzieksoorten. Van Turkse beats ging hij perfect over in Indische potjo potjo en het Nederlandse volkslied. Wij zijn ontzettend blij met de geslaagde avond die hij ons heeft afgeleverd. We hebben super mooie herinneringen mogen maken. Dikke aanrader die Frans! 
Whitney