EEN PROFESSIONELE DJ

VERBINDENDE FACTOR

HET BELANG VAN EEN GOEDE DJ

HET BELANG VAN EEN GOEDE DJ

DE VERBINDENDE FACTOR

Een professionele DJ bepaalt voor een heel groot gedeelte de sfeer op je feest.

Hij kan als geen ander dit aanvoelen en indien nodig via de muziek beïnvloeden. Voorafgaande aan het moment worden deze punten uiteraard besproken en naar wens ingevuld. De DJ is een ware kameleon en zorgt dat hij altijd flexibel kan bijsturen in het moment zelf. Hij heeft hiervoor altijd een grote diversiteit aan verschillende muziekstijlen paraat.

Om het juiste gevoel en sfeer te bereiken, is het belangrijk dat de nummers elkaar naadloos opvolgen en het een vloeiend geheel wordt. Ook wanneer de DJ moet bijsturen, flexibel zijn, moet de set één passend geheel blijven. Iets wat een Spotify playlist natuurlijk nooit kan evenaren. Dit vraagt om kennis, kunde en een jarenlange ervaring.

Het is belangrijk, dat er beseft wordt dat de muziek een grote invloed heeft op de sfeer, hoe uw gasten het beleven en nog lang blijven herinneren.  De bruiloftstaart is een mooi moment voor de foto, de welkomstdrank smaakt goed, echter dit zijn kleine/korte momentopnamen. Dit staat niet in vergelijking tot de vaak uren durende muziekset.

Dus neem dit serieus en laat de muziek niet aan het toeval over, zet niet een goedwillende buurjongen of goedbedoelende collega achter de draaitafel. Besteed er net zoveel aandacht en hecht er net zoveel waarde aan, als alle andere belangrijke beslissingen voor het event.

Van bruiloftsfeest tot nieuwjaarsborrel, van netwerkbijeenkomst tot bedrijfsfeest, van beursstand tot beursevent zorg dat de muziek altijd een passende omlijsting biedt.

Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!


Wat een geslaagde avond! Super hoe Frans de sfeer aanvoelt en telkens de juiste muziek in zet! 
Norbert en Bianca