VOOR DE PERFECTE BRUILOFT

HUWELIJKSFEEST DJ

BRUILOFTEN

BRUILOFTEN

De beste DJ voor het meest perfecte huwelijksfeest

Eindelijk is het zover, U gaat elkaar het ja-woord geven. Uw bruiloft, de mooiste dag van Uw leven. Om deze dag perfect te laten verlopen moeten er vele zaken geregeld worden, waaronder natuurlijk de muziek voor de feestavond. Leg uw wensen in de handen van een professional.

De Muziek speelt een niet te onderschatten rol op een receptie of huwelijksfeest. Van het begin tot het eind laat de DJ zich door zijn ervaring, kennis en feeling leiden, met uw wensen in z’n achterhoofd. Terwijl hij de gasten continue observeert, brengt hij de feestavond tot een hoogtepunt waardoor er nog lang na gesproken en genoten wordt.

Geen feest is hetzelfde en daarom beschikken de DJ’s ook over een enorme collectie muziek. De DJ’s van Frans4music kunnen op iedere situatie inspelen met de juiste muziek maken wij van iedere bruiloft een onvergetelijk feest.

Wij draaien allround o.a. Dance Classics, Charts, Nederlandstalig, House, Goud van Oud en ook de toppers uit de seventies, eighties en nineties. Maar het belangrijkst is U kiest de stijl die u wenst op uw feest.
Wij zijn uw professionele partner op Uw receptie of huwelijksfeest. U wilt niets aan het toeval overlaten en de muziek al helemaal niet. Graag bespreken we Uw wensen en ideeen van tevoren zodat we daarop in kunnen spelen en niemand voor verrassingen komt te staan bijvoorbeeld vanwege een slechte timing.