VOOR DE PERFECTE BRUILOFT

HUWELIJKSFEEST DJ

BRUILOFTEN

BRUILOFTEN

De beste DJ voor het meest perfecte huwelijksfeest

Eindelijk is het zover, U gaat elkaar het ja-woord geven. Uw bruiloft, de mooiste dag van Uw leven. Om deze dag perfect te laten verlopen moeten er vele zaken geregeld worden, waaronder natuurlijk de muziek voor de feestavond. Leg uw wensen in de handen van een professional.

De Muziek speelt een niet te onderschatten rol op een receptie of huwelijksfeest. Van het begin tot het eind laat de DJ zich door zijn ervaring, kennis en feeling leiden, met uw wensen in z’n achterhoofd. Terwijl hij de gasten continue observeert, brengt hij de feestavond tot een hoogtepunt waardoor er nog lang na gesproken en genoten wordt.

Geen feest is hetzelfde en daarom beschikken de DJ’s ook over een enorme collectie muziek. De DJ’s van Frans4music kunnen op iedere situatie inspelen met de juiste muziek maken wij van iedere bruiloft een onvergetelijk feest.

Wij draaien allround o.a. Dance Classics, Charts, Nederlandstalig, House, Goud van Oud en ook de toppers uit de seventies, eighties en nineties. Maar het belangrijkst is U kiest de stijl die u wenst op uw feest.
Wij zijn uw professionele partner op Uw receptie of huwelijksfeest. U wilt niets aan het toeval overlaten en de muziek al helemaal niet. Graag bespreken we Uw wensen en ideeen van tevoren zodat we daarop in kunnen spelen en niemand voor verrassingen komt te staan bijvoorbeeld vanwege een slechte timing.


Dj Frans heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Omdat wij een koppel zijn van verschillende culturen, was het voor ons nog best wel moeilijk hoe wij dit gingen aanpakken. Dj Frans heeft hierin voor ons iets super moois neergezet!! De dansvloer stond dan ook heel de avond vol! Frans de volgende keer zien we jou weer graag terug op een feestje van ons!! Hartstikke bedankt en wij bevelen jou dan ook aan iedereen aan.
Vedat

Voor onze bruiloft hebben we via VGL pro DJ Frans geboekt. Hij stelde goede vragen over onze muzieksmaak en wat we juist wel of niet mooi vinden qua stijl. Frans heeft echt 100% geluisterd naar wat wij hebben aangegeven en de perfecte mix gemaakt van verschillende muziekstijlen. Tevens is Frans meedenkend in een 2 tal optredens tijdens de bruiloft welke door hem perfect passend zijn gemaakt in de gehele avond. Kortom: Een perfecte avond met de perfecte muziek!
Jacky

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd bij Innesto. Toplocatie, topgasten, topfeest met top dj Frans4music. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen wat muziek betreft en een hele mooie playlist in elkaar gezet en er was ook ruimte voor verzoekjes. Hij wist de mensen op de vloer te krijgen en te houden. Ook het volume was zeer aangenaam, niet zo kei en keihard maar precies goed waardoor mensen elkaar ook nog gewoon konden verstaan. Veel complimenten gekregen van de gasten over de dj. Mede door Frans hebben wij een geweldige avond gehad!
Huib, Peggy en Jur